Serialul animat "Fetiţele Powerpuff/ The Powerpuff Girls" revine cu un nou sezon în 2016

Serialul animat "Fetiţele Powerpuff/ The Powerpuff Girls" va reveni pe micile ecrane cu un nou sezon care va fi difuzat în 2016 de postul de televiziune Cartoon Network, au anunţat luni reprezentanţii acestei companii.

791 afișări
Imaginea articolului Serialul animat "Fetiţele Powerpuff/ The Powerpuff Girls" revine cu un nou sezon în 2016

Serialul animat "Fetiţele Powerpuff/ The Powerpuff Girls" revine cu un nou sezon în 2016

Cartoon Network a anunţat, de asemenea, că a semnat un nou contract de redifuzare pe plan mondial a tuturor sezoanelor precente ale serialului. Serialul "The Powerpuff Girls" a avut premiera în anul 1998 şi a fost creat de Craig McCracken, scrie variety.com.

"Serialul original «The Powerpuff Girls» a fost o franciză-fenomen pentru Cartoon Network, deschizând calea pentru o nouă generaţie de poveşti inovatoare şi pentru o nouă generaţie de fani entuziasmaţi din lumea întreagă", a declarat Rob Sorcher, directorul departamentului de programe de la Cartoon Network.

Serialul "The Powerpuff Girls", difuzat în 78 de episoade, a câştigat două premii Emmy. Producţia a generat un lungmetraj în 2003, un episod special pentru a 10-a aniversare a show-ului, dar şi un episod special, realizat cu unor tehnici avansate de grafică pe computer, intitulat "The Powerpuff Girls: Dance Pantsed", difuzat de postul Cartoon Network în luna ianuarie şi care a inclus vocea lui Ringo Starr.

Serialul "Fetiţele Powerpuff" a rulat din 1998 până în 2005 şi prezintă aventurile a trei fetiţe de grădiniţă - Blossom, Bubbles şi Buttercup. Ele locuiesc în oraşul american Townsville şi luptă împotriva criminalităţii şi mai ales cu inamicul lor principal, Mojo Jojo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici