Sharon Stone, protagonista celui mai sexy stop cadru dintr-un film. Vezi aici

Scena din thrillerul "Instinct primar/ Basic Instinct" în care actriţa Sharon Stone stă pe un scaun şi îşi desface picioarele în timp ce este interogată de poliţişti a fost desemnată cel mai vizionat stop cadru dintr-un film, informează contactmusic.com.

816 afișări
Imaginea articolului Sharon Stone, protagonista celui mai sexy stop cadru dintr-un film. Vezi aici

Sharon Stone, protagonista celui mai sexy stop cadru dintr-un film. Vezi aici

În acea scenă, personajul interpretat de Stone este interogat de poliţişti şi pune picior peste picior având o rochie foarte scurtă şi fără să poarte lenjerie intimă. Filmul a fost întrerupt de o treime dintre cei interogaţi în sondajul realizat de Lovefilm.com.

Pe poziţia a doua se situează scena în care Jennifer Lopez îşi arată fundul în comedia "Plan de rezervă/ The Back-Up Plan", în timp ce poziţia a treia este ocupată de o scenă din "Războiul stelelor/ Star Wars", când Stormtrooper se loveşte cu capul de tavan.

Scena în care Jamie Lee Curtis apare la bustul gol în "Trading Places" s-a situat pe poziţia a patra, în timp ce poziţia a cincea este ocupată de momentul în care i se ridică rochia personajului Jessica Rabbit în filmul "Who Framed Roger Rabbit".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici