Show-ul Miss România 2009 - anulat pentru că una dintre finaliste are gripă porcină

Show-ul prin care ar fi trebuit să fie aleasă Miss România 2009 a fost anulat deoarece una dintre finalistele concursului este infectată cu virusul A/H1N1 şi o alta urmează tratament medical pentru aceeaşi boală, informează organizatorii concursului.

28 afișări
Imaginea articolului Show-ul Miss România 2009 - anulat pentru că una dintre finaliste are gripă porcină

Show-ul Miss România 2009 - anulat pentru că una dintre finaliste are gripă porcină (Imagine: Mediafax Foto)

În cazul celei de-a doua concurente - mama sa luase contact, la serviciu, cu o persoană bolnavă. Ca urmare, întreaga familie a fost obligată să intre în carantină la domiciliu.

Potrivit organizatorilor, prof. univ. dr. Adrian Streinu Cercel le-a recomandat să suspende gala.

Astfel, conducerea Organizaţiei Miss România a decis ca finala 2009 a Concursului Miss România să nu se mai desfăşoare în formula de spectacol. Câştigătoarea titlului va fi desemnată printr-o procedură specială, ce va fi făcută publică prin intermediul site-ului oficial al concursului, www.missromania.ro, şi prin comunicate de presă.

Şi în 2009 premiul principal este tot o bursă de studii universitare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici