Şi cei mai mari lideri ai lumii cedează tentaţiei: Angela Merkel, la coadă la cartofi prăjiţi - FOTO, VIDEO

Cancelarul german Angela Merkel a fost surprinsă, de jurnaliştii postului britanic de televiziune ITV, mâncând renumiţii cartofi prăjiţi belgieni, de la Maison Antoine, un local cunoscut al Bruxellesului, unde de altfel a stat la coadă.

1682 afișări
Imaginea articolului Şi cei mai mari lideri ai lumii cedează tentaţiei: Angela Merkel, la coadă la cartofi prăjiţi - FOTO, VIDEO

Şi cei mai mari lideri ai lumii cedează tentaţiei: Angela Merkel, la coadă la cartofi prăjiţi (Imagine: Twitter)

Imaginile cu Merkel care se bucură de porţia de cartofi prăjiţi picanţi cu maioneză au devenit imediat virale pe internet.
 
Ca orice client obişnuit,  deşi era însoţită de gărzile de corp, Merkel şi-a aşteptat cuminte rândul pentru a da comanda vânzătorului de la magazinul de tip fast-food. 
 
 
După a primit cartofii prăjiţi mult poftiţi, după cum reiese din fotografii, ea s-a bucurat de gustare, fără să se grăbească.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici