Sicriu din bronz placat cu aur pentru Michael Jackson

Michael Jackson va fi înmormântat într-un sicriu din bronz masiv, placat cu aur de 14 karate, comandat special, informează site-ul tmz.com.

473 afișări
Imaginea articolului Sicriu din bronz placat cu aur pentru Michael Jackson

Sicriu din bronz placat cu aur pentru Michael Jackson (Imagine: www.tmz.com)

Sicriul, în valoare de 25.000 de dolari, a fost comandat de la Batesville Casket Company special pentru Michael Jackson. Interiorul urmează să fie căptuşit cu catifea albastră iar exteriorul va fi lustruit manual.

Modelul, denumit Promethean, este unul extrem de rar şi se pare că este acelaşi cu cel folosit la funeraliile lui James Brown.

Funeraliile lui Michael Jackson vor avea loc marţi, 7 iulie, de la ora 10.00 a.m., la Staples Center din Los Angeles, potrivit unor informaţii apărute joi în presa americană. Surse din interiorul companiei AEG Live - organizatorul seriei de 50 de concerte pe care starul american ar fi trebuit să le susţină la Londra, din iulie -, proprietar al Staples Center şi Nokia Theatre, spun că pentru acest eveniment vor fi folosite ambele clădiri, dar şi imensa piaţă din apropierea lor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici