Silent Disco, cu DJ Talvin Singh, la Ciuc Summer Fest - VIDEO

Cea mai cunoscută "petrecere în linişte" din lume, Silent Disco, va avea loc în acest an la Ciuc Summer Fest, unde îl va avea ca invitat special pe cunoscutul DJ britanic Talvin Singh, informează organizatorii, Emagic.

42 afișări
Imaginea articolului Silent Disco, cu DJ Talvin Singh, la Ciuc Summer Fest - VIDEO

Silent Disco, cu DJ Talvin Singh, la Ciuc Summer Fest (Imagine: www.myspace.com)

Una dintre cele mai aşteptate extra-activităţi de festival, Silent Disco, revine în România cu ocazia Ciuc Summer Fest. Silent Disco a devenit cunoscută publicului din România după "petrecerile în linişte" desfăşurate în anii trecuţi la B'estfest, fiind un loc unde muzica poate fi ascultată doar de cei care poartă căşti audio wireless, ceilalţi privind amuzaţi de pe margine cum lumea dansează şi fredonează de zor.

Anul acesta, experienţa Silent Disco se va bucura, alături de Talvin Singh, şi de participarea DJ-ilor rezidenţi ai acestei petreceri: DJ NO şi DJ OD.

Ciuc Summer Fest va avea loc în zilele de 16, 17 şi 18 iulie, pe Stadionul de Atletism "Iolanda Balaş Soter" din Bucureşti, headlinerii festivalului fiind Faithless (16 iulie), Pink Martini (17 iulie) şi Gary Moore (18 iulie).

Biletele pentru fiecare zi a festivalului pot fi achiziţionate online, de pe www.myticket.ro şi din reţeaua magazinelor Diverta, la diferite categorii de preţ, în funcţie de distanţa faţă de scenă: 90 lei, 160 lei şi 220 lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici