Sişu a primit interdicţie de a părăsi localitatea -VIDEO

Tudor Sişu, membru al formaţiei hip-hop La Familia, are interdicţie de a părăsi localitatea, fiind cercetat de procurori DIICOT într-un nou dosar de consum de droguri.

176 afișări
Imaginea articolului Sişu a primit interdicţie de a părăsi localitatea -VIDEO

Interdicţie de a părăsi localitatea pentru Sişu (Imagine: Mediafax Foto)

În 25 septembrie, procurori din Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Serviciul Teritorial Ploieşti, au dispus începerea urmăririi penale faţă de Tudor Şisu pentru cultivarea, producerea, fabricarea, cumpărarea sau deţinerea de droguri de mare risc pentru consum propriu, potrivit site-ului instituţiei.

Procurorii au stabilit că activităţile infracţionale derulate de Sişu au fost în strânsă legătură cu cele lui Della Vedova Ermano şi Ion Răzvan Mircea, arestaţi preventiv pentru acelaşi gen de infracţiuni în 18 septembrie.

De asemenea, DIICOT a luat măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru 30 de zile împotriva lui Tudor Sişu.

Tudor Sişu a devenit cunoscut alături de Puya, în trupa La Familia. În 2003, el a fost închis pentru trafic şi deţinere de droguri de mare risc. A fost eliberat în octombrie 2005, iar în mai anul următor, a fost din nou arestat. Cântăreţul, împreună cu alţi şapte complici ai acestuia, a fost cercetat anul trecut în stare de libertate pentru trafic de droguri.

Procesul său este încă în derulare la Tribunalul Bucureşti.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici