Site-ul Amazon şi-a lansat, vineri, propriul serial TV

Site-ul Amazon, un gigant în domeniul comerţului pe internet, şi-a lansat propriul serial TV, "Alpha House", vineri, pentru a face concurenţă platformei online Netflix.

122 afișări
Imaginea articolului Site-ul Amazon şi-a lansat, vineri, propriul serial TV

Site-ul Amazon şi-a lansat, vineri, propriul serial TV (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

"Alpha House" îi aduce în scenă pe actorii John Goodman, Clark Johnson şi Matt Malloy, interpreţii unor senatori republicani de modă veche, care locuiesc în aceeaşi clădire în capitala federală Washington şi luptă pentru a fi realeşi în Congresul american, informează  nouvelobs.com. Mark Consuelos joacă rolul unui parvenit în politică, pretenţios şi invidios, care se va muta cu ei şi va deveni noul lor colocatar.

Primele trei episoade ale serialului - al cărui episod-pilot a fost difuzat online în aprilie şi a fost bine primit de criticii de specialitate - sunt disponibile gratuit pentru toţi spectatorii din Statele Unite prin intermediul serviciului Amazon Instant Video. Episoadele următoare necesită însă un abonament la serviciul Prime Option creat de Amazon, în valoare de 79 de dolari pe an.

Amazon se poziţionează astfel ca un concurent direct al platformei Netflix, site-ul american specializat în închirierea de filme pe bază de abonament, disponibile pe DVD sau în streaming online, care a difuzat în februarie cele 13 episoade din serialul politic "House of Cards", cu Kevin Spacey în rolul principal. Netflix are 40 de milioane de abonaţi pe plan mondial. "Navigăm în ape neexplorate", a declarat Garry Trudeau, creatorul benzilor desenate "Doonesbury" şi creator al serialului "Alpha House". "Nimeni nu poate fi sigur de succesul sau eşecul pe care îl va avea producţia", a adăugat el.

Site-ul Amazon a lansat Amazon Studios în 2010. De atunci, grupul Amazon a primit peste 15.000 de scenarii de filme şi 3.600 de episoade-pilot pentru seriale, dintre care 24 au fost finalizate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici