Smiley şi Pavel Bartoş merg la sală ca să facă faţă concurenţilor furioşi de la Românii au talent - VIDEO

"Implicarea mea în supershow-ul Românii au talent" este unul dintre cele mai tari lucruri care mi s-au întâmplat vreodată!", a mărturisit Smiley la videochatul Perfecte.ro. Smiley ne-a povestit cât de emoţionant este să fii alături de participanţii de la Românii au talent în cele mai importante momente ale concursului.

249 afișări
Imaginea articolului Smiley şi Pavel Bartoş merg la sală ca să facă faţă concurenţilor furioşi de la Românii au talent - VIDEO

Smiley şi Pavel Bartoş merg la sală ca să facă faţă concurenţilor furioşi de la Românii au talent (Imagine: Emil Badea/Mediafax Foto)

"Eu şi Pavel Bartos trăim fiecare moment alături de participanţi, îi vedem cum se pregătesc, cum încearcă să îşi alunge emoţiile, îi vedem când ies de pe scenă, reacţiile. Unii plâng, alţii sar în sus de bucurie, alţii sar pe noi!", povesteşte Smiley.


Citeşte mai multe despre Smiley şi Pavel Bartoş pe www.perfecte.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici