Snoop Dogg lansează în octombrie o platformă online multimedia dedicată canabisului

Rapperul american Snoop Dogg va lansa în luna octombrie o platformă multimedia care va include informaţii despre diverse produse ce conţin marijuana, dar şi un instrument online de localizare a magazinelor care comercializează astfel de produse, informează contactmusic.com.

215 afișări
Imaginea articolului Snoop Dogg lansează în octombrie o platformă online multimedia dedicată canabisului

Snoop Dogg lansează în octombrie o platformă online multimedia dedicată canabisului (Foto: Hepta / Mediafax Foto)

Rapperul, care nu a făcut niciodată un secret din pasiunea sa pentru marijuana, s-a asociat cu Ted Chung pentru a crea platforma online MerryJane.com, al cărei nume derivă din "Mary Jane", termen argotic care înseamnă marijuana. "Este prima platformă media care se află în centrul culturii canabisului şi muzicii pop", a declarat Snoop Dogg.

Site-ul va oferi utilizatorilor informaţii despre diverse produse pe bază de marijuana şi un instrument online de localizare a magazinelor care comercializează şi distribuie astfel de produse.

Ted Chung spune că MerryJane.com va include ştiri, videoclipuri, conţinut editorial şi programe originale.

De asemenea, o secţiune a noului site se numeşte "Deflowered" şi va include "o serie de interviuri zguduitoare despre diverse personalităţi care iubesc canabisul".

Vorbind despre viziunea sa despre acest site, Snoop Dogg a spus: "Sunt atât de mulţi oameni care se ascund. Le oferim oportunitatea de a ieşi din dulap (expresie în limba engleză folosită în cazul persoanelor care îşi recunosc în mod public anumite preferinţe, comportamente sau orientarea sexuală, n.r.) şi pur şi simplu să recunoască faptul că le place să fumeze marjuana. Sunt un fumător, numele meu este Snoop Dogg şi sunt un drogat".

"E o situaţie plină de pace, pentru mine. De fiecare dată când am făcut asta, am văzut întâmplându-se doar lucruri frumoase. Am văzut oameni exprimând iubire, pace şi armonie. Platforma noastră va fi ca un fel de enciclopedie a canabisului din lumea întreagă", a adăugat rapperul.

Alţi fumători celebri de canabis, actorul Seth Rogen şi cântăreaţa Miley Cyrus, au participat la dezvoltarea noului site.

Anunţând lansarea acestui proiect, la conferinţa TechCrunch Disrupt, organizată recent la San Francisco, rapperul Snoop Dogg a dezvăluit faptul că administratorii platformei vor accepta într-o primă fază un număr de 420 de internauţi pe zi, care vor avea "misiunea" de a testa versiunea beta a site-ului, înainte de lansarea oficială a acestuia, în octombrie.

"4/20" este un termen argotic care se referă la consumul de canabis.

Calvin Cordozar Broadus Jr, născut pe 20 octombrie 1971, cunoscut după numele de scenă Snoop Doggy Dogg şi Snoop Dogg, în a cărui discografie se regăsesc albume precum "Tha Doggfather" şi "Malice N Wonderland", şi-a început cariera de rapper la începutul anilor '90, dar s-a implicat şi în actorie, jucând în noua versiune a filmului "Starsky şi Hutch" (2004). Din 1993, când a devenit celebru, Snoop Dogg a vândut aproape 20 de milioane de albume în Statele Unite. Printre hiturile sale se numără "Who Am I (What's My Name)?", "Gin and Juice", "Groupie Luv", "From tha Chuuuch to da Palace", "Beautiful", "Drop It Like It's Hot", "That's That Shit" etc. Cel mai recent album lansat de Snoop Lion este "Reincarnated", apărut pe piaţă în aprilie 2013.

În septembrie 2008, Snoop Dogg a susţinut un concert la Arenele Romane din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici