Snoop Dogg va fi protagonistul unui reality show

Cântăreţul american de rap Snoop Dogg va fi, împreună cu familia sa, protagonistul unui reality show care va fi difuzat de postul de televiziune E! Entertainment Television începând cu ultimele luni ale anului 2007, informează Reuters.

5 afișări
Imaginea articolului Snoop Dogg va fi protagonistul unui reality show

Snoop Dogg va fi protagonistul unui reality show

Fanii lui Snoop Dogg, pe numele real Calvin Broadus Jr, vor putea să urmărească aspecte mai puţin cunoscute din viaţa celebrului rapper, precum întâlniri private şi sesiuni de înregistrări. Dogg va putea fi văzut în rol de tată şi de soţ, dar şi de fondator al unei ligi de fotbal pentru juniori.

"Snoop Dogg este, fără îndoială, una dintre cele mai carismatice şi şocante personalităţi din cultura populară a zilelor noastre", a declarat Ted Harbert, preşedinte al companiei Comcast Entertainment Group care deţine postul de televiziune E!. "Aspectele necunoscute din viaţa lui Snoop, caree a adunat o legiune de fani ca rege al hip hop-ului, îl fac şi mai interesant", a adăugat acesta.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici