Solista trupei Evanescence a născut un băieţel

Amy Lee, solista trupei Evanescence, a născut primul său copil, un băieţel, care a primit numele Jack Lion.

358 afișări
Imaginea articolului Solista trupei Evanescence a născut un băieţel

Amy Lee (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Solista şi pianista Amy Lee, care este căsătorită cu terapeutul Josh Hartzler, a anunţat luni pe contul său de pe platforma Instagram că a născut primul copil al cuplului, informează contactmusic.com.

Amy Lee, în vârstă de 32 de ani, a publicat o fotografie pe Instagram în care îl ţine pe bebeluş la piept. "Puiul nostru mic, Jack Lion Hartzler, este aici. Nu am cunoscut niciodată până acum profunzimile sufletului meu", a scris aceasta în mesajul care însoţeşte imaginea.

Solista trupei Evanescence s-a căsătorit cu Josh Hartzler în anul 2007.

Evanescence este o formaţie de rock alternativ din Little Rock (SUA), înfiinţată în 1998, de Amy Lee şi Ben Moody.

Încă de la albumul de debut, "Fallen", formaţia a dovedit că are un cuvânt de spus, iar primul ei produs s-a vândut în peste 17 milioane de exemplare, fiind recompensat cu 57 de albume de platină şi 6 albume de aur. "Fallen" i-a adus trupei două trofee Grammy, dar şi alte şapte nominalizări la aceste premii. Anii 2000 au fost prolifici pentru Evanescence, perioadă în care au fost lansate trei albume (două de studio şi unul live), vândute în peste 24 de milioane de exemplare. Cel mai recent album a apărut în 2011, cu titlul "Evanescence", care a intrat în topul Billboard pe primul loc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici