Solistul Maroon 5, antrenorul Christinei Grimmie la "The Voice", devastat de vestea morţii tinerei - VIDEO

Adam Levine, solistul trupei Maroon 5 şi fost antrenor al cântăreţei americane cu origini româneşti Christina Grimmie, la concursul "The Voice US",alături de alte celebrităţi şi fanii acesteia,au deplâns decesul tragic al tinerei de 22 de ani,împuşcată mortal în urma un concert susţinut în Florida.

7026 afișări
Imaginea articolului Solistul Maroon 5, antrenorul Christinei Grimmie la "The Voice", devastat de vestea morţii tinerei - VIDEO

Solistul Maroon 5, antrenorul Christinei Grimmie la "The Voice", devastat de vestea morţii tinerei (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Cântăreţul american Adam Levine, antrenorul Christinei Grimmie de la concursul "The Voice US", a exprimat sâmbătă prin intermediul unui mesaj postat pe reţeaua de socializare Facebook regretul faţă de moartea tragică a tinerei cântăreţe: „Eu şi Behati (Behati Prinsloo, soţia lui Adam Levine-n.r.) suntem devastaţi şi cu inima frântă de moartea lui Christina Grimmie. Inima noastră este alături de familia ei. Christina avea un talent natural care se întâlneşte atât de rar. A plecat dintre noi prea devreme. Acesta este un alt gest fără sens, de extremă violenţă. Sunt uluit şi confuz de modul în care aceste lucruri inadmisibile continuă să se petreacă în lumea noastră.”, a scris artistul pe pagina sa de Facebook.

În 2014, Grimmie a participat la cel de-al şaselea sezon al competiţiei muzicale The Voice, terminând pe locul al treila. Adam Levine a anunţat în finală că în ciuda rezultatului, o invită să semneze un contract cu casa sa de discuri, 222 Records. Şi Justin Bieber şi Lil Wayne au susţinut-o pe Grimmie în timpul spectacolului iar Lil Wayne a invitat-o să semneze cu casa sa de discuri, Young Money Entertainment.

Cântăreaţa americană cu origini româneşti Christina Grimmie, cunoscută datorită coverurilor pe care le uploada pe Youtube, dar şi a participării la emisiunea "The Voice US" în 2014, a decedat, fiind împuşcată vineri seară în timp ce semna autografe după un concert susţinut în Orlando, Florida.

Pe măsură ce noi detalii ies la iveală în tragica sa moarte, fanii lui Grimmie, printre care şi celebrităţi precum Blake Shelton, antrenor la "The Voice," şi Demi Lovato au evocat imaginea tinerei cântăreţe şi scris mesaje de condoleanţe şi de susţinere pentru familia tinerei.

Câmtăreţul de muzică country şi omul de televiziune Blake Shelton a scris pe Twitter: „Sunt uluit şi dezgustat şi cu inima frântă că am pierdut acea fată tânără şi dulce...”

Cântăreaţa Demi Lovato a postat la rândul său pe Twitter un mesaj de condoleanţe: „#RIPChristina gândurile şi rugăciunile mele merg către cei dragi ei”, în timp ce Nick Jonas a scris pe aceeaşi reţea de socializare: „Mă doare inima de la o astfel de veste.. Îngrozitor. Mă rog pentru Christina şi pentru familia ei.”

Sâmbătă, până la aflarea veştii teribile că Grimmie a murit, Adam Levine postase pe Instagram un mesaj de susţinere pentru familia tinerei: „Sunt trist, şocat şi confuz. Te iubim atât de mult, Grimmie. Ne rugăm cu toţii să treci cu bine peste asta... nu e corect ce se petrece.”

Modelul american Hailey Baldwin a postat un mesaj la aflarea veştii că tânăra nu a supravieţuit atacului: „Veştile despre Christina sunt mai mult decât triste. Gândurile mele se îndreaptă către familia şi prietenii săi. Un suflet minunat. Să se odihnească în pace!”

Fosta concurentă a emisiunii "The Voice", a cărei străbunică era de naţionalitate română, a decedat după ce a fost împuşcată în cap de un atacator care a deschis focul cu ocazia unui concert susţinut de aceasta în Orlando, Florida, relatează publicaţia The Guardian.

Cântăreaţa a fost împuşcată vineri seară, în jurul orei locale 22:45 (sâmbătă, 05:45 - ora României) la The Plaza Live, unde susţinuse concertul, potrivit datelor poliţiei din Orlando.

Grimmie a fost transportată la spital în condiţie critică, dar a murit ulterior, au declarat reprezentanţii Poliţiei din Orlando.

Potrivit Poliţiei din Orlando, suspectul "s-a îndreptat spre Grimmie şi a împuşcat-o" după concert, în timp ce aceasta acorda autografe. Poliţiştii au mai declarat că atacatorul neidentificat avea două pistoale, dar motivele atacului nu sunt cunoscute. O investigaţie este în derulare.

Christina Victoria Grimmie s-a născut pe 12 martie 1994.

Cântăreaţa a avut un mare succes pe Youtube prin contul "zeldaxlove64 Christina" pe care l-a înfiinţat în 2009, unde publica cover-uri ale unor melodii pop, uneori la cererea abonaţilor. În prezent, canalul are peste trei milioane de abonaţi şi peste 378 de milioane de vizualizări.

Grimmie obişnuia să se fimeze cântând la pian în camera ei şi interpretând melodii cunoscute, publicându-le apoi pe Youbube cu titlul "Eu cântand (titlul melodiei şi solistul) / Me singing (...)", cum ar fi acest clip – "Me Singing 'Forget You' by Cee Lo Green" – , care a adunat peste 3,5 milioane de vizualizări.

Potrivit Wikipedia, în anul 2011 a lansat EP-ul "Find me". De asemenea, are lansat un album – "With love" (2013).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici