Solistul trupei Kasabian, bolnav de gripă porcină

Tom Meighan, solistul trupei britanice Kasabian, a fost internat într-un spital din Australia, după ce a fost diagnosticat cu virusul gripei porcine, iar ceilalţi membri ai formaţiei au intrat în carantină, fiind izolaţi într-un hotel din Sydney, informează nme.com.

16 afișări
Imaginea articolului Solistul trupei Kasabian, bolnav de gripă porcină

Tom Meighan, solistul trupei britanice Kasabian (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Solistul Tom Meighan a fost dus la spital pentru un control de urgenţă, după ce a ajuns în Australia, venind din Japonia, unde Kasabian a susţinut o serie de concerte ce fac parte din turneul mondial al trupei.

Colegilor lui Meighan li s-a interzis să iasă din camerele lor de hotel, în Sydney, aflându-se în prezent în carantină, până la ameliorarea stării lor de sănătate.

"Suntem cu toţii foarte bolnavi. E destul de grav. Este vorba de un virus pe care l-am contractat în Japonia. Sunt închis în camera mea de hotel, privesc pe geam şi văd Opera şi portul din Sydney, mi-aş dori să ies afară şi să mă plimb pe acolo", a declarat ghitaristul Sergio Pizzorno pentru rubrica Bizzare a tabloidului britanic The Sun.

În mod ironic, ultimul concert susţinut de Kasabian în Japonia a avut loc în faţa unui public costumat în ţinute complete de medici şi asistente medicale, informează thesun.co.uk. Trupa a ajuns în Australia luni şi a fost foarte ocupată cu numeroasele interviuri şi acţiuni de promovare a celui mai recent album - "West Ryder Pauper Lunatic Asylum".

Medicii le-au ordonat lui Tom Meighan, Serge Pizzorno, Chris Edwards şi Ian Matthews să se odihnească. Pentru a nu se plictisi, Serge Pizzorno ascultă poveşti: "Am descoperit bucuriile pe care pot să ni le procure un audiobook. Stau întins aici şi îi ascult pe aceşti bătrâni care îmi citesc diverse poveşti cu voce tare".

Trupa Kasabian şi-a anulat mai multe concerte pe care trebuia să le susţină în Australia, însă speră că va putea să pornească din nou la drum cât mai curând, pentru a putea să concerteze în Malaysia, pe 15 şi 16 august.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici