Şosetele fără miros, în dotarea militarilor israelieni

Militarii israelieni vor fi echipaţi cu şosete speciale, inodore, care vor putea fi utilizate timp de două săptămâni fără a emana miros neplăcut sau provoca apariţia unor ciuperci ale piciorului, potrivit ediţiei de joi a cotidianului Maariv.

23 afișări
Imaginea articolului Şosetele fără miros, în dotarea militarilor israelieni

Şosetele fără miros, în dotarea militarilor israelieni (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Aceste şosete, care conţin un compus metalic, vor fi distribuite soldaţilor unităţilor combatante de infanterie începând din martie.

Şosetele speciale "respiră", nu absorb umezeala, în timp ce orice miros sau reziduu se usucă. Testele efectuate recent pe soldaţi au stabilit că purtatul acestor şosete a permis o scădere a numărului tratamentelor dermatologice pentru picioare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici