Soţii Randy şi Evi Quaid au fost eliberaţi

Actorul american Randy Quaid şi soţia sa, Evi, au fost eliberaţi din centrul de detenţie pentru imigranţi din oraşul canadian Vancouver, informează contactmusic.com.

79 afișări
Imaginea articolului Soţii Randy şi Evi Quaid au fost eliberaţi

Soţii Randy şi Evi Quaid au fost eliberaţi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Starul din "Brokeback Mountain" a fost eliberat după ce a plătit o cauţiune de 10.000 de dolari, potrivit site-ului TMZ.com.

Soţia lui a beneficiat de o "eliberare necondiţionată", după ce oficialii Biroului pentru imigranţi şi refugiaţi din Vancouver au descoperit că tatăl actriţei Evi Quaid s-a născut în Canada.

Cuplul a fost arestat săptămâna trecută, în oraşul canadian Vancouver, în baza unui mandat emis de justiţia americană. Procurorii americani îi acuză pe soţii Quaid de vandalism, iar mandatul a fost emis de justiţia americană, după ce soţii Quaid au absentat de la o audiere în faţa tribunalului californian.

Luna trecută, soţii Quaid au fost puşi oficial sub acuzaţie pentru ocuparea ilegală a fostei lor reşedinţe din oraşul californian Santa Barbara. Soţii Quaid au fost acuzaţi că au intrat prin efracţie şi că au cauzat pagube de peste 5.000 de dolari în fosta lor reşedinţă din Santa Barbara, despre care au susţinut că se află încă în proprietatea lor.

Actorul Randy Quaid şi soţia lui, Evi Quaid, au cerut azil în Canada, susţinând că au fost persecutaţi în Statele Unite ale Americii. Cei doi susţin, totodată, că vieţile lor sunt în pericol, după ce câţiva buni prieteni de-ai lor - printre care Heath Ledger şi David Carradine -, au fost "asasinaţi" în ultimii ani la Hollywood.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici