Video Spectacol gastronomic în Piaţa Unirii

Cel mai puternic eveniment gastronomic al anului, Bucharest Food Festival, s-a deschis, joi, în Piaţa Unirii.

45 afișări

Evenimentul este organizat de Zarva Communication şi Morevents în parteneriat cu Primăria Capitalei şi se desfăşoară pe o suprafaţă de peste 5000 de metri pătraţi, din care peste 3500 acoperiţi cu corturi uriaşe.

La festival sunt prezente aproximativ 15 restaurante care acoperă toate gusturile şi pretenţiile culinare.

Programul de divertisment variat şi maeştrii culinari vor întregi spectacolul gastronomic ce se desfăşoară pe parcursul a patru zile în Parcul Unirea.

Vizitatorii au posibilitatea de a degusta diverse produse alimentare ecologice, tradiţionale sau preparate pe loc de partenerii festivalului.
De asemenea, cei care treg pragul festivalului vor putea participa la mini cursuri de gătit, susţinute de bucătari experimentaţi.

Pe tot parcursul evenimentului, programul artistic va fi susţinut de artişti cu “bun gust”, Mircea Baniciu, Ducu Bertzi, Mircea Vintilă, Nicu Alifantis&ZAN. Fanafara Militară va concerta în fiecare seară între orele 18.00 sş 20.00- iar sâmbătă şi duminică şi între orele 13.00 si 15.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici