Spectacole de samba în staţiunea Mamaia (Video)

Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, că noua atracţie din staţiunea Mamaia în viitorul sezon estival va fi reprezentată de spectacolele de samba care vor fi susţinute de artişti din Brazilia.

158 afișări
Imaginea articolului Spectacole de samba în staţiunea Mamaia (Video)

Spectacole de samba în staţiunea Mamaia (Video)

Edilul a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, că spectacolele vor avea loc de la începutul lunii iulie şi până la sfârşitul lunii august, câte cinci pe săptămână, în staţiunea Mamaia şi vor fi prezentate de către 45 de persoane de la şcoala de samba care a câştigat carnavalul de anul trecut din Sao Paolo. Din cele 45 de persoane, zece vor fi dansatoare, iar şcoala de samba ar putea primi 3.000 de euro pentru fiecare show susţinut pe litoral.

"Am stat mult şi ne-am gândit ce tip de spectacol putem aduce ca să fie foarte colorat şi foarte atractiv şi am ajuns la concluzia că acesta este cel mai spectaculos lucru pe care-l putem aduce pentru turişti în Mamaia. Şcoala de samba va primi în jur de 3.000 de euro pentru un spectacol. Mi se pare un preţ rezonabil", a declarat Mazăre.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici