Spectacole programate în weekend în parcurile Crângaşi şi Titanii, anulate din cauza caniculei

Spectacolele programate sâmbătă şi duminică dimineaţă în parcurile Crângaşi şi Titanii, în cadrul programului Bucureşti - Cartier de Vară, au fost anulate ca urmare a depăşirii pragului critic al indicelui de confort termic şi menţinerii avertizării de cod galben de caniculă, anunţă organizatorii.

106 afișări
Imaginea articolului Spectacole programate în weekend în parcurile Crângaşi şi Titanii, anulate din cauza caniculei

Spectacole programate în weekend în parcurile Crângaşi şi Titanii, anulate din cauza caniculei (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Comisia pentru Cultură a Consiliului General al Municipiului Bucureşti, Primăria Municipiului Bucureşti prin ArCuB - Centrul de Proiecte Culturale şi direcţiile specializate anunţă suspendarea spectacolelor de dimineaţă din cadrul evenimentului Bucureşti - Cartier de Vară, în zilele de 14 şi 15 august, în timp ce reprezentaţiile programate seara se vor desfăşura în condiţii normale.

Sâmbătă dimineaţă, de la ora 10.00, în Parcul Titanii era programat spectacolul "Lampa lui Aladin", al Teatrului Ţăndărică, iar în Parcul Crângaşi - "Zâmbete estivale", al Teatrului Excelsior. Duminică, la aceeaşi oră, erau programate spectacolele "Aventuri pe planeta albastră", al Teatrului "Ion Creangă", în Parcul Titanii, şi "Albă ca zăpada", al Teatrului Ţăndărică, în Parcul Crângaşi.

În schimb, sâmbătă, de la ora 19.00, bucureştenii vor putea asista la reprezentaţiile spectacolelor "Comedie şi Iluzii", o producţie a Teatrului de Comedie, de Andrei Teaşcă, în Parcul Titanii, şi "Anselmo", al Teatrului Nottara, în regia lui Mihai Gruia Sandu, în Parcul Crângaşi.

Duminică seară, la aceeaşi oră, va avea loc un spectacol de muzică uşoară în Parcul Titanii şi reprezentaţii cu ansamblul Burnaşul din Alexandria şi ansamblul Doina Dunării din Giurgiu, în Parcul Crângaşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici