Spectacolul "Peter Pan pe gheaţă", care urma să aibă loc în perioada 7 - 9 noiembrie, a fost anulat

Spectacolul de balet "Peter Pan pe gheaţă", susţinut de The Russian Ice Stars, care trebuia să aibă loc în perioada 7 - 9 noiembrie, la Sala Palatului din Bucureşti, a fost anulat, deoarece sala a devenit indisponibilă pentru aceste reprezentaţii, informează organizatorii, Project Events.

158 afișări
Imaginea articolului Spectacolul "Peter Pan pe gheaţă", care urma să aibă loc în perioada 7 - 9 noiembrie, a fost anulat

Spectacolul "Peter Pan pe gheaţă", care urma să aibă loc în perioada 7 - 9 noiembrie, a fost anulat

Baletul este o adaptare spectaculoasă a celebrei poveşti, pentru copiii şi adulţii de toate vârstele. Peter Pan este, probabil, unul dintre cele mai îndrăgite personaje ale literaturii şi ale desenelor animate pentru copii. Băieţelul care nu a mai vrut să crească şi care poate să le arate şi altor copii cât de frumos este să trăieşti în Ţara de Nicăieri, fără părinţi, şcoala şi teme, îşi fascinează şi în prezent fanii de toate vârstele. Alături de Wendy şi zâna Tinkerbell, el luptă cu piraţii conduşi de Căpitanul Hook şi îşi învaţă prietenii să zboare.

Personajul Peter Pan a apărut pentru prima oară în romanul lui J. M. Barrie din 1902, "The Little White Bird", ca erou al unei poveşti pe care naratorul cărţii o spune unui copil. Barrie era deja romancier şi un dramaturg celebru la Londra când piesa lui "Peter Pan" a avut premiera, pe 27 decembrie 1904, la Teatrul Duke of York. Premiera nu a fost un matineu pentru copii, ci o gală strălucitoare pentru un public londonez sofisticat, care venise să vadă cea mai recentă lucrare a unuia dintre cei mai de seamă scriitori ai momentului. În 1953, studiourile Disney lansează şi ecranizarea cărţii lui J. M. Barrie.

Persoanele care deja au achiziţionat bilete pentru spectacolele din 7, 8 şi 9 noiembrie au la dispoziţie doua variante: pot alege să primească înapoi banii pe bilete sau le pot schimba cu tichete la orice eveniment listat pe www.biletoo.ro şi www.blt.ro.

Cei care aleg să primească banii înapoi trebuie să meargă la punctul de vânzare de la care s-a achiziţionat biletul. Va fi rambursată doar suma reprezentând preţul biletului (fără alte comisioane sau servicii), pe care cumpăratorul îl poate prezenta ca fiind intact şi valid. Perioada în care cei care şi-au achiziţionat bilete îşi pot recupera banii este 14 octombrie - 14 ianuarie 2014.

Cei care aleg să schimbe biletul pentru spectacolul "Peter Pan" cu un alt tichet trebuie să meargă la magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center şi să prezinte biletul intact şi valid. Vor primi în schimb un bilet la evenimentul ales, la o categorie similară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici