Spectacolul Rock Legends, în care urmau să concerteze Pasărea Colibri, Direcţia 5 şi Kempes, anulat

Rock Legends, un eveniment dedicat rock-ului românesc, programat miercuri, la Sala Polivalentă din Bucureşti, în care urmau să concerteze trupele Pasărea Colibri, Celelalte Cuvinte, Direcţia 5, Krypton şi Kempes, a fost anulat.

215 afișări
Imaginea articolului Spectacolul Rock Legends, în care urmau să concerteze Pasărea Colibri, Direcţia 5 şi Kempes, anulat

Spectacolul Rock Legends, în care urmau să concerteze Pasărea Colibri, Direcţia 5 şi Kempes, anulat (Imagine: Ciprian Sterian / Mediafax Foto)

Organizatorii informează că spectacolul a fost anulat pentru că nu au fost vândute biletele pentru acest eveniment, "deşi a fost promovat, atât prin afişaj, cât şi de partenerii media".

"Organizatorii nu şi-au dorit să obţină câştiguri financiare, au vrut doar ca publicul român să se bucure de legendele rock-ului românesc. Din păcate, în România, artiştii nu se bucură de aprecierea publicului, aşa cum se întâmplă în orice altă ţară civilizată. Music Management Event nu intenţionează să dea vina pe cineva, doar îşi exprimă regretul că spectacolul Rock Legends nu s-a putut realiza", mai spun organizatorii, într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Persoanele care au achiziţionat deja bilete îşi pot recupera banii de la casele de bilete, începând de miercuri.

Pe scena Sălii Polivalente urmau să urce trupa Krypton, în formula Gabi Nicolau (voce), Eugen Mihăescu (chitară), Răzvan "Lapi" Lupu şi Dragoş Docan (bass), Ovidiu "Kempes" Ioncu, fosta voce a trupelor Cargo şi Rezident EX, şi Celelalte Cuvinte. De asemenea, pe afişul evenimentului se aflau trupele Direcţia 5 şi Pasărea Colibri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici