Video Spice Girls au cântat în premieră, la o paradă Victoria's Secrets

Membrele trupei Spice Girls, care vor începe un turneu mondial în decembrie, au cântat pentru prima dată de la anunţul reunirii lor, la o paradă de modă organizată de compania de lenjerie intimă Victoria's Secrets, informează Reuters.

3 afișări

Membrele trupei britanice de muzică pop, celebre în anii '90, au asigurat o parte din coloana sonoră a paradei de modă, la care au participat top modele precum Heidi Klum, interpretând hitul lor "Stop" şi noul single, "Headlines."

Cele cinci "fete condimentate" au fost îmbrăcate în ţinute militare, specifice celui de-al doilea război mondial.

Parada Victoria's Secrets, organizată la teatrul Kodak din Los Angeles, unde anual sunt decernate premiile Oscar, a atras, ca de obicei, multe celebrităţi, printre care s-au numărat actriţa Eva Longoria şi cântăreţul Slash, fost membru al trupei Guns N' Roses.

Evenimentul a făcut parte dintr-o înţelegere încheiată cu compania Victoria's Secrets, care va vinde în magazinele sale cel mai recent album al trupei, "Spice Girls: Greatest Hits". Parada de modă va fi difuzată pe postul de televiziuune CBS, pe 4 decembrie.

Modelele de la Victoria's Secrets, care miercuri au primit o stea pe Walk of Fame, au prezentat o colecţie de lenjerie intimă cu accesorii inspirate din lumea animalelor, cu aripi viu colorate, pene, piele şi blană.

Mult-aşteptatul turneu de revenire va debuta pe 2 decembrie, Spice Girls urmând să concerteze la Vancouver, San Jose, Los Angeles, Las Vegas, New York, Shanghai, Madrid, Beijing, Londra şi Cape Town.

Ultima dată când cele cinci Spice Girls - Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton, Melanie Chisholm şi Geri Halliwell - au apărut împreună pe scenă a fost în mai 1998, înainte de plecarea lui Geri, care a dus şi la despărţirea formaţiei, în 2001.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici