Spionii KGB, fantomele sau duhurile rele îi ameninţă pe focşăneni!

Un focşănean a depus o plângere la Poliţia de Proximitate în care reclamă faptul că şi-a dus ceasul la reparat, iar ceasornicarul a montat în limbile orologiului "nişte steluţe", prin care este urmărit în permanenţă de KGB, aceasta fiind doar una dintre reclamaţiile "ciudate" primite de poliţişti.

167 afișări
Imaginea articolului Spionii KGB, fantomele sau duhurile rele îi ameninţă pe focşăneni!

Spionii KGB, fantomele sau duhurile rele îi ameninţă pe focşăneni (Imagine: Mediafax/AFP)

Un alt focşănean le-a cerut poliţiştilor să-l ajute să scape de duhurile rele care îl stăpânesc, iar o femeie şi-a reclamat o vecină pe care a acuzat-o că îi udă florile "cu apă opărită", transmite corespondentul MEDIAFAX.

Un alt bărbat s-a plâns poliţiştilor de faptul că becul primăriei îi luminează patul "noapte de noapte". El le-a cerut poliţiştilor de proximitate să trimită o cerere la primărie, prin care să solicite "eliminarea becului terorist".

Agentul şef Remus Bosnea de la Poliţia de Proximitate Focşani spune că, în astfel de cazuri, se fac adrese către secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean. În opinia sa este îngrijorător faptul că probleme au, în general, tinerii.

"Omul apelează cu încredere la noi. Oamenii sesizează probleme neobişnuite şi, în astfel de cazuri, facem adrese către secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean. Zilnic, primim zeci de solicitări, însă noi le tratăm pe toate cu seriozitate. Orice solicitare constituie o prioritate pentru noi. Trebuie menţionat însă faptul că jumătate dintre solicitările pe care ni le adresează oamenii nu sunt de competenţa poliţiei", a mai spus agentul şef Remus Bosnea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici