Starul rock Meat Loaf, spitalizat de urgenţă la Londra (Video)

Starul rock Meat Loaf a fost internat de urgenţă într-un spital din Londra, luni seara, după ce i s-a făcut rău în timp ce se afla la gala de decernare a premiilor muzicale Q.

28 afișări
Imaginea articolului Starul rock Meat Loaf, spitalizat de urgenţă la Londra (Video)

Starul rock Meat Loaf, spitalizat de urgenţă la Londra (Imagine: Mediafax/AFP)

Veteranul muzicii rock s-a purtat foarte ciudat pe tot parcursul ceremoniei, informează mirror.co.uk.

După ce i s-a înmânat Classic Song Award, pentru piesa "Bat Out Of Hell", muzicianul, în vârstă de 61 de ani, a revenit pe scenă părând complet epuizat, vorbind incoerent şi aproape că s-a prăbuşit peste public.

Meat Loaf i-a cerut prezentatorului galei, Alan Carr, să-l prezinte din nou publicului, apoi l-a expediat într-un mod nepoliticos pe acesta pentru că a fost refuzat. După acest moment, Meat Loaf a început să cânte fals fragmente din piesele trupei Queen.

Solistul formaţiei Stereophonics, Kelly Jones, prezent la gală, a declarat: "Pariez că Freddie Mercury râde în hohote acolo sus".

Michael Lee Aday, cunoscut sub numele de scenă Meat Loaf, este un actor şi un cântăreţ american de rock. El este faimos mai ales datorită trilogiei de albume "Bat out of Hell". El a apărut în peste 50 de filme şi show-uri de televiziune.

 Bat Out Of Hell

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici