Ştefan Bănică şi Iulia Vântur dau startul, vineri, noului sezon "Dansez pentru tine"

Ştefan Bănică şi Iulia Vântur dau startul, vineri, de la ora 19.30, celui de-al nouălea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", difuzată de Pro TV, informează postul de televiziune.

98 afișări
Imaginea articolului Ştefan Bănică şi Iulia Vântur dau startul, vineri, noului sezon "Dansez pentru tine"

Ştefan Bănică şi Iulia Vântur dau startul, vineri, noului sezon "Dansez pentru tine"

Designerul Cătălin Botezatu, activistul ecologist de la Asociaţia MaiMultVerde, Dragoş Bucurenci, campionul Local Kombat, Cătălin Moroşanu, Doru Todoruţ de la DeepCentral, actriţele din serialul "Aniela" de la postul Acasă, Diana Dumitrescu şi Iuliana Luciu, cântăreaţa Anamaria Ferentz şi fotomodelul Andreea Spătaru intră, cu emoţie şi ambiţie, în dificila competiţie de la "Dansez pentru tine".

Alături de opt oameni cu poveşti de roman, care luptă pentru familiile lor, cele opt vedete vor intra în aventura "Dansez pentru tine" cu inima deschisă, pregătiţi de jurământul pe care îl vor spune în faţa partenerilor lor de vis şi a telespectatorilor.

Pe lângă emoţiile primei prezentări în ringul de dans în faţa a milioane de telespectatori, cele opt perechi concurente vor avea şi prima întâlnire cu juriul, a cărei misiune nu este una prea simplă în această primă ediţie. Mihai Petre, Beatrice Rancea, Cornel Patrichi, Emilia Popescu şi Wilmark vor avea de notat un dans dificil precum quickstep, dar şi un stil nou introdus în concurs, stompul.

Chiar dacă va fi doar prima întâlnire din acest sezon, la finalul ei se va stabili însă şi primul duel al sezonului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici