Stella McCartney a devenit mamă pentru a patra oară

Stella McCartney, fiica fostului membru al trupei Beatles Paul McCartney, a devenit mamă pentru a patra oară, creatoarea de modă britanică născând o fetiţă săptămâna trecută, pe 23 noiembrie, într-o clinică din Londra, informează people.com.

50 afișări
Imaginea articolului Stella McCartney a devenit mamă pentru a patra oară

Stella McCartney a devenit mamă pentru a patra oară (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Informaţia a fost confirmată de agentul de presă al creatoarei de modă.

Micuţa Reiley este sănătoasă şi a avut la naştere greutatea de 3,6 kilograme.

Stella McCartney şi Alasdhair Willis s-au căsătorit în 2003 şi au împreună trei copii - Miller Alasdhai James, în vârstă de cinci ani şi jumătate, Bailey Linda Olwyn, care va împlini patru ani săptămâna viitoare, şi Beckett Robert Lee, în vârstă de doi ani şi jumătate.

Renumita creatoare de modă are 39 de ani şi este fiica lui Paul McCartney şi a primei sale soţii, Linda McCartney.

Stella McCartney îşi conduce propria ei casă de modă din 2001, printr-un parteneriat încheiat cu Gucci Group.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici