Strălucire şi eleganţă la Gala premiilor GOPO 2012. Ce ţinute au purtat vedetele - GALERIE FOTO

Gala premiilor Gopo 2012, care s-a desfăşurat luni seară, la Bucureşti, a excelat prin eleganţă. Colecţii impresionante de rochii şi ţinute semnate de cei mai în vogă designeri români, accesorii pline de eleganţă şi rafinament au fost purtate de vedetele prezente la eveniment.

2170 afișări
Imaginea articolului Strălucire şi eleganţă la Gala premiilor GOPO 2012. Ce ţinute au purtat vedetele - GALERIE FOTO

Malvina Cservenschi (Imagine:Mihai Dascalescu/Mediafax Foto)

La Gala de decernare a Premiilor Gopo 2012 au fost prezenţi numeroşi actori, regizori, scenarişti, dar şi oameni care au de-a face cu lumea filmului.

"Aurora", în regia lui Cristi Puiu, a câştigat premiul pentru cel mai bun film la cea de-a şasea ediţie a galei Gopo, care a avut loc luni seară, la Platinum Business & Convention Center din Bucureşti. Producţia a fost premiată în absenţa echipei filmului, inclusiv a regizorului Cristi Puiu.

GALERIE FOTO

Printre premianţi s-au numărat Cristi Puiu - trei trofee Gopo, Bogdan George Apetri - cinci trofee Gopo, Ana Ularu - cea mai bună actriţă într-un rol principal, Bogdan Dumitrescu - cel mai bun actor într-un rol principal, dar şi mulţi, mulţi alţii.

Gala Premiilor Gopo 2012 a adunat la un loc cele mai importante personalităţi din lumea filmului românesc. Printre vedetele autohtone care au făcut senzaţie pe covorul roşu au fost Andreea Raicu, Malvina Cservenschi, Laura Cosoi, Monica Bârlădeanu, Ana Ularu, Dana Rogoz, Diana Dumitrescu, Andreea Ibaka şi Ioana Flora.

Deşi bejul şi negrul au fost printre preferate, multe dintre doamnele şi domnişoarele prezente la Gală au pariat pe decolteuri îndrăzneţe şi culori tari pentru a capta atenţia pe covorul roşu.

Iulia Albu, soţia designerului de pantofi Mihai Albu a reuşit să şocheze din nou prin look-ul său inspirtat de Lady Gaga.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici