Sulli, un star sud-coreean al muzicii K-pop, a fost descoperită moartă, la vârsta de 25 de ani

Sulli, un star al muzicii K-pop, a fost descoperită moartă, la vârsta de 25 de ani, în locuinţa sa din Seul, Coreea de Sud, iar autorităţile cred că este vorba despre o sinucidere, potrivit bbc.com.

4986 afișări
Imaginea articolului Sulli, un star sud-coreean al muzicii K-pop, a fost descoperită moartă, la vârsta de 25 de ani

Sulli, un star al muzicii K-pop, a fost descoperită moartă, la vârsta de 25 de ani

Starul, care avea peste cinci milioane de fani pe platforma de socializare online Instagram, a fost membră a trupei F(x), pe care a părăsit-o în 2015, pentru a se concentra asupra carierei de actriţă.

‎Sulli a apărut în numeroase show-uri de televiziune pentru a vorbi despre abuzurile la care a fost supusă ca vedetă.

Se crede că artista, pe numele real Choi Jin-ri, a renunţat la cariera K-pop din cauza abuzurilor la care a fost supusă în mediul online.

Sulli a fost prietenă bună cu alt star K-pop, Jonghyun, care s-a sinucis la vârsta de 27 de ani, în 2017.

Vedetă controversată, Sulli a fost implicată într-un aşa-numit scandal "fără sutien", expunându-şi sânii goi în numeroase ocazii.

 

 

 

Taguri:
sulli,
k pop,
sinucidere

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici