Sunt femeile slabe cele mai sexy?

În ciuda cultului femeilor slabe, bărbaţii declară că de fapt fetele prea subţiri nu sunt chiar pe placul lor. Acest cult a început să invadeze cultura din vest cu mult timp în urmă. Şi până la urmă a prins in val-valtejul lui pe toată lumea. Astfel că tot mai multe fete şi femei au început să gândească că nu pot fi frumoase decât dacă li se văd oasele pe sub piele.

311 afișări
Imaginea articolului Sunt femeile slabe cele mai sexy?

Sunt femeile slabe cele mai sexy? (Imagine: csid.ro)

Dar acest lucru nu este chiar neobişnuit dacă luăm în considerare că mass-media ne bombardează non-stop cu imagini ale modelelor super-slabe. Astfel, să fii subţire nu înseam numai frumuseţe, dar şi atractivitate, succes, auto-control şi chiar fericire. Dacă eşti slabă, le ai pe toate! Să fie adevărat?!

Află răspunsul la această întrebare pe www.csid.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici