Sute de lilieci din Texas au intrat în şoc hipotermic din cauza gerului din SUA. Au fost salvaţi cu ajutorul incubatoarelor

  • Sute de lilieci şi-au pierdut aderenţa şi au căzut pe trotuar, sub un pod din Houston, după ce au intrat în şoc hipotermic în timpul valului de frig din oraş.
  • Membrii unui centru de reabilitare a animalelor sălbatice i-au salvat administrându-le lichide şi menţinându-i la cald în incubatoare.
443 afișări
Imaginea articolului Sute de lilieci din Texas au intrat în şoc hipotermic din cauza gerului din SUA. Au fost salvaţi cu ajutorul incubatoarelor

Sursa foto: Facebook/Houston Humane Society

Liliecii care se adăpostesc sub podul Waugh Bridge din Houston au intrat în şoc hipotermic atunci când temperaturile au coborât sub zero grade săptămâna trecută, a precizat Houston Humane Society într-un videoclip pe Facebook.

Centrul de reabilitare a animalelor sălbatice din Texas a salvat sute de lilieci de sub pod, împreună cu un alt grup de lilieci din altă parte din zona Houston care au intrat, de asemenea, în şoc hipotermic, a declarat directorul centrului, Mary Warwick. Ea a spus că unii se recuperează în cuşti pentru câini din podul casei sale. Aproape 700 dintre cei aproximativ 1.500 de lilieci salvaţi urmează să fie eliberaţi miercuri în natură, a spus ea.

Societatea de protecţie a animalelor lucrează acum pentru a strânge bani pentru modernizarea clădirii, care ar include o cameră pentru lilieci, a adăugat Warwick.

"Acest lucru ar fi de mare ajutor în aceste situaţii în care continuăm să vedem aceste modele meteo ciudate", a spus ea. "Ne-ar prinde bine mai mult spaţiu pentru a reabilita liliecii".

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici