The Killers va primi Discul de Aur pentru vânzările din România

Formaţia The Killers, care concertează, miercuri seară, în Ziua Zero a festivalului B'estfest, va primi înainte de show Discul de Aur pentru vânzările din România ale albumului "Day & Age", distincţie acordată de Universal Music România, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţi ai casei de discuri.

113 afișări
Imaginea articolului The Killers va primi Discul de Aur pentru vânzările din România

The Killers va primi Discul de Aur pentru vânzările din România (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Membrii trupei The Killers ajung în România în după-amiaza zilei de miercuri, urmând ca de la aeroport să meargă direct la Complexul Romexpo, unde se desfăşoară festivalul B'estfest.

Muzicienii de la The Killers au cerut organizatorilor să le pună la dispoziţie, în culise, 60 de flori cu coadă lungă, neambalate, de tipuri şi culori diferite: gerbera, trandafiri, margarete, crini, lalele, garoafe şi floarea soarelui.

Trupa va urca pe scenă la ora 21.30, potrivit programului evenimentului. Cei de la The Killers vor fi precedaţi, în Ziua Zero a B'estfest, de trupa Snails (18.30), Patrice (19.15) şi White Lies (20.15).

Formaţia The Killers s-a înfiinţat în 2002, în prezent fiind formată din Brandon Flowers (voce, clape), Dave Keuning (chitară, voce), Mark Stoermer (chitară bas, voce) şi Ronnie Vannucci Jr. (percuţie, tobe).

Sound-ul lor, un amestec de muzică electronică modernă şi influenţe rock din anii '80 şi '90, a cucerit un public foarte larg, primul material discografic al trupei, "Hot Fuss", înregistrând vânzări record de aproape cinci milioane de copii.

Promovat de hiturile "Somebody Told Me", "Mr. Brightside" şi "Smile Like You Mean It", albumul a ajuns pe primul loc în topurile din toată lumea, menţinându-se în clasamentul Billboard timp de peste cincizeci de săptămâni.

Mai mult decât atât, "Hot Fuss" se află şi printre cele 1001 de albume menţionate în cartea lui Robert Dimery "1001 Albums You Must Hear Before You Die". "Hot Fuss" a fost urmat de alte două albume: "Sam's Town", lansat în 2006, şi "Day and Age", apărut în noiembrie 2008.

"Day and Age" a înregistrat un adevărat succes încă din primele săptămâni după lansare, reuşind să se claseze pe prima poziţie în topul vânzărilor din Marea Britanie, devansând astfel şi "Chinese Democracy", cel mai recent album al trupei Guns N' Roses.

Primul extras pe single de pe "Day and Age", "Human", a devenit în scurt timp una dintre cele mai ascultate piese ale momentului pe posturile de specialitate din toată lumea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici