The ONE prezintă tendinţele care contează în această toamnă

Tendinţele de fashion şi beauty ale noului sezon, un portret detaliat al Anei Ularu, un interviu în exclusivitate cu scriitoarea Nicole Krauss şi o poveste despre viteza cu care trăim – toate acestea şi multe altele în noul număr al revistei The ONE.

267 afișări
Imaginea articolului The ONE prezintă tendinţele care contează în această toamnă

The ONE prezintă tendinţele care contează în această toamnă

Ana Ularu este coperta The ONE de septembrie şi protagonista unui pictorial din care nu lipsesc pistoalele, ţigările şi hainele din piele. Textul „Ana joacă tare” o arată pe actriţa momentului în România aşa cum a văzut-o editorul The ONE, la o cafea în centrul oraşului, povestind despre toate proiectele în care este implicată în acest an, dar şi despre lucruri pe care, de obicei, preferă să le păstreze pentru ea. Mama Anei, prietena cea mai bună şi regizorul Stere Gulea vin cu păreri în completarea portretului ce porneşte de la pagina 48!

Scriitoarea Nicole Krauss, celebră pentru romanele Marea Casă, Istoria iubirii, Un bărbat intră în cameră, a acordat un interviu în exclusivitate pentru The ONE, în care a răspuns fără ezitări întrebărilor despre secretele procesului creativ, dar şi despre eternele prejudecăţi din literatură cu privire la scriitura femeilor.

Andreea Esca ne invită să ne amintim de anii '50 şi de iconica Grace Kelly, prinţesă de Monaco şi actriţă deţinătoare a premiului Oscar, de la dispariţia căreia se împlinesc 30 de ani.

Life on fast-forward este titlul articolului care decriptează resorturile vitezei ce ne guvernează viaţa modernă, învăţându-ne cum să ne grăbim cu stil, iar toamna barocă este tema pe care Dana Rogoz a ales să o abordeze la început de sezon.

Şi pentru că e septembrie, The ONE vă prezintă în detaliu tendinţele de fashion şi beauty ale acestei toamne. Aflăm că pielea este din nou la putere, siluetele supranaturale se combină cu elementele arhitecturale şi accesoriile neobişnuite, iar imprimeurile somptuoase, accentele contemporane şi estetica anilor '80 acaparează strada. Anda Brînduşă şi Bianca Nuţu ne spun tot ce trebuie să ştim  în materie de beauty şi ne fac un update al listei obligatorii de noi produse.

La final, ne întrebăm de ce implanturile cosmetice continuă să fie controversate şi pornim într-o aventură indiană. Adică o experienţă spirituală pe Gange, menită să ne aducă o bine-meritată relaxare. Lectură plăcută!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici