Tiger Woods este internat într-o clinică pentru dependenţă de sex

Jucătorul de golf Tiger Woods este internat într-o clinică specializată în dependenţa de sex, la Hattiesburg (Mississippi), au anunţat, miercuri, două posturi americane de televiziune.

36 afișări
Imaginea articolului Tiger Woods este internat într-o clinică pentru dependenţă de sex

Tiger Woods este internat într-o clinică pentru dependenţă de sex (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Canalelel WJTV şi WLBT au anunţat, citând surse anonime, că numărul 1 mondial în golf se află la "Pine Grove Behavioral Health and Addiction Services center", unde măsurile de securitate au fost sporite.

Benoit Denizet-Lewis, autorul unei cărţi privind dependenţa sexuală, a scris pe un blog că Woods primeşte îngrijiri în această clinică, unde a stat şi scriitorul în timpul documentării pentru cartea sa.

Responsabilii clinicii au refuzat să confirme prezenţa lui Woods. De asemenea, ESPN a anunţat refuzul conducerii clinicii de a confirma că Woods este unul dintre pacienţi.

După un scandal mediatic în care numele celui mai bine plătit sportiv din lume a fost asociat cu numeroase presupuse amante, Tiger Woods a recunoscut, în decembrie, că i-a fost infidel soţiei şi că a decis să-şi întrerupă cariera pe o perioadă nedeterminată, pentru a se dedica familiei.

Tiger Woods este căsătorit de cinci ani cu fostul model suedez Elin Nordegren şi este tatăl a doi copii, Sam Alexis, născut în 2001 şi Charlie Axel, de zece luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici