Timbaland şi-a sărbătorit căsătoria cu Monique Idlett în Aruba

Producătorul muzical Timbaland, care s-a căsătorit cu agentul de relaţii cu presa Monique Idlett, a organizat, duminică, în Aruba, o ceremonie de nuntă pentru apropiaţi şi prieteni, informează revista People.

258 afișări
Imaginea articolului Timbaland şi-a sărbătorit căsătoria cu Monique Idlett în Aruba

Timbaland şi-a sărbătorit căsătoria cu Monique Idlett în Aruba (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Printre sutele de invitaţi la ceremonie s-au numărat Missy Elliott şi Kerri Hilson, unul dintre artişti cu care colaborează producătorul.

Potrivit sursei citate, ceremonia a avut loc la Oranjestad, capitala insulei Aruba.

Timbaland, în vârstă de 37 de ani, şi Idlett, în vârstă de 33 de ani, sunt împreună de doi ani şi jumătate şi au împreună o fetiţă, Reign.

Totodată, Idlett mai are doi copii din relaţii anterioare.

Pe 10 iunie, Timbaland şi Idlett s-au căsătorit civil în cadrul unei ceremonii restrânse, care a avut loc în Virginia Beach, Virginia.

Timothy Z. Mosley, cunoscut sub numele de scenă Timbaland, a colaborat, printre alţii, cu artişti precum Nelly Furtado, Justin Timberlake sau Madonna.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici