Titlu spaniol pentru noul album al trupei Coldplay

Trupa britanică de rock Coldplay a anunţat titlul celui de-al patrulea album de studio, care va fi în limba spaniolă, "Viva la Vida", materialul urmând a fi lansat în iunie, informează BBC.

15 afișări
Imaginea articolului Titlu spaniol pentru noul album al trupei Coldplay

Frida Kahlo, "Viva la Vida"

Potrivit publicaţiei Rolling Stone, albumul "Viva la Vida" ("Trăiască viaţa") a fost înregistrat în Spania.

Anul trecut, un mesaj postat de membrii trupei pe site-ul lor oficial indica faptul că sesiunile de înregistrări din Spania şi un turneu în America Latină au influenţat sound-ul albumului.

Solistul trupei, Chris Martin, spune că a văzut expresia pe o pictură a artistei mexicane Frida Kahlo, potrivit Rolling Stone. Tabloul, datând din 1954, reprezintă o colecţie de pepeni, pe unul dintre fructe fiind sculptată expresia "Viva la Vida".

Martin a recunoscut că titlul ar putea face trimitere şi la hitul starului Ricky Martin, "Livin' la Vida Loca". "Toată lumea crede că vine de la Ricky Martin, ceea ce este în regulă. Îl respect. Am mai trecut prin asta şi înainte, să dau un nume unui lucru sau unei persoane şi să mi se spună «E un nume groaznic»", a spus Martin. Se pare că se referea şi la decizia de a-şi numi copiii Apple (măr) şi Moses (Moise).

Potrivit Rolling Stone, noul album va include, între altele, piesele "Lovers In Japan" şi "Strawberry Swing".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici