Tom Cruise ar putea juca în remake-ul filmului western "Cei şapte magnifici"

Actorul american Tom Cruise are şanse mari să joace într-un remake al filmului clasic western "Cei şapte magnifici/ The Magnificent Seven", regizat de John Sturges în 1960, a raportat revista Variety, citată de bbc.co.uk.

201 afișări
Imaginea articolului Tom Cruise ar putea juca în remake-ul filmului western "Cei şapte magnifici"

Tom Cruise ar putea juca în remake-ul filmului western "Cei şapte magnifici" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Filmul prezintă povestea locuitorilor oprimaţi dintr-un sat mexican vandalizat în fiecare an de un grup de bandiţi, care apelează la ajutorul a şapte pistolari care să îi ajute să îşi apere casele şi bunurile.

Acest proiect se află încă în faza de pregătire, iar reprezentanţii studiourilor MGM nu au anunţat deocamdată numele scenaristului şi al regizorului peliculei.

Tom Cruise a declarat de multe ori în trecut că şi-ar dori să joace în acest remake, dar starul american va fi destul de ocupat în perioada imediat următoare cu filmările pentru alte producţii.

El va juca în pelicula "Oblivion", de Joseph Kosinski, şi apoi în filmul de acţiune "All You Need Is Kill", de Doug Liman.

Actorul american va putea fi văzut în curând pe marile ecrane în adaptarea musicalului "Rock of Ages", care va fi lansată în vara acestui an, şi a încheiat de curând filmările la "One Shot", un thriller regizat de Jack Reacher pe baza unui roman de Lee Child.

Filmul original "Cei şapte magnifici", din 1960, în care au jucat Yul Brynner, Steve McQueen şi Charles Bronson, era la rândul său un remake al filmului din 1954 "Cei şapte samurai/ Seven Samurai" de Akira Kurosawa.

Pelicula din 1960 a generat trei continuări şi un serial de televiziune produs de postul CBS, care a fost difuzat din 1998 până în 2000.

Tom Cruise este unul dintre cei mai cunoscuţi actori de film. Pe lângă hiturile de box office, precum cele din seria "Misiune: Imposibilă", Cruise are în palmares şi filme îndreptate spre cinematograful de artă: "Magnolia" (1999), "Cu ochii larg închişi/ Eyes Wide Shut", ultimul film al lui Stanley Kubrick (1999), şi "Deschide ochii/ Vanilla Sky" (2001).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici