Tom Cruise, şantajat cu fotografii furate de la nunta sa cu Katie Holmes

Un american a fost arestat de FBI după ce a încercat să îl şantajeze pe Tom Cruise, cerându-i o sumă semnificativă de bani pentru fotografii furate de la nunta sa cu Katie Holmes, care a avut loc la sfârşitul lui 2006 în Italia, au informat avocatul actorului şi autorităţile.

3 afișări
Imaginea articolului Tom Cruise, şantajat cu fotografii furate de la nunta sa cu Katie Holmes

Tom Cruise, şantajat cu fotografii furate de la nunta sa cu Katie Holmes

Davis Hans Schmidt, în vârstă de 47 de ani, a fost încarcerat într-o închisoare din Los Angeles după ce a fost arestat marţi şi a compărut în faţa unui judecător miercuri, a declarat purtătorul de cuvânt al biroului FBI din Los Angeles, Laura Eimiller.

Avocatul lui Tom Cruise, Bertram Fields, a declarat că bărbatul a contactat apropiaţi ai vedetei pentru a le vinde, "în schimbul unei sume cu şapte cifre", "mii de fotografii ale mariajului" pe care le avea ilegal în posesie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici