Tom Hanks ar putea juca într-un film regizat de Kathryn Bigelow

Tom Hanks ar putea juca în lungmetrajul "Sleeping Dogs", primul film regizat de Kathryn Bigelow după mult premiatul "The Hurt Locker". La acest proiect, care aparţine studiourilor Paramount Pictures, cunoscut în trecut sub titlul "Triple Frontier", Kathryn Bigelow va colabora din nou cu Mark Boal, scenaristul filmului "The Hurt Locker".

24 afișări
Imaginea articolului Tom Hanks ar putea juca într-un film regizat de Kathryn Bigelow

Tom Hanks ar putea juca într-un film regizat de Kathryn Bigelow (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Acţiunea filmului "Sleeping Dogs" se petrece într-o zonă din America de Sud, la graniţa dintre Paraguay, Argentina şi Brazilia, controlată de forţe ale crimei organizate. Filmul prezintă poveştile a cinci bărbaţi de vârste diferite, care trăiesc şi lucrează în acea zonă.

Acest proiect cinematografic a devenit una dintre priorităţile studiourilor Paramount, în special după surprinzătoarea victorie a filmului "The Hurt Locker" la gala premiilor Oscar din acest an, unde a fost recompensat cu şase trofee, inclusiv la categoriile "cel mai bun film" şi "cel mai bun regizor".

Presa americană de specialitate a vehiculat în ultimele luni numele unor actori de renume despre care s-a spus că urmează să joace în "Sleeping Dogs": Leonardo DiCaprio, Christian Bale, Sean Penn şi Jeremy Renner.

Tom Hanks, dublu laureat cu Oscar pentru rolurile din filmele "Forrest Gump" (1994) şi "Philadelphia" (1995), va putea fi văzut în curând pe marile ecrane alături de Julia Roberts în filmul "Larry Crowne", pe care l-a regizat şi produs.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici