Toni Grecu vrea să fie un mărţişor la sânul Elenei Udrea şi să aibă banii lui Patriciu

Toni Grecu, care revine pe 29 februarie la Pro TV, cu un nou sezon al emisiunii "Serviciul Român de Comedie", spune într-un interviu acordat Pro TV Magazin că i-ar plăcea să fie un mărţişor agăţat de pieptul Elenei Udrea şi să aibă banii lui Dinu Patriciu.

214 afișări
Imaginea articolului Toni Grecu vrea să fie un mărţişor la sânul Elenei Udrea şi să aibă banii lui Patriciu

Toni Grecu (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Întrebat ce i-ar plăcea să experimenteze din tot ce nu a încercat până acum în viaţă, Toni Grecu glumeşte: "Mi-ar plăcea să fiu mărţişor agăţat de pieptul Elenei Udrea, asta ca glumă de sezon". "Vorbind serios, mi-ar plăcea să am banii lui Dinu Patriciu măcar pentru două minute cât să-mi fac o poză cu cardul lui", a mai spus amuzat Toni Grecu.

Noul sezon al emisiunii "Serviciul Român de Comedie", care va debuta miercuri, de la 20.15, la Pro TV, va fi pe fază la modificările politice din societatea românească.

"Suntem pe fază, nimic nu ne scapă. Vă anunţ oficial că avem premier nou şi la SRC, în persoana colegului Cătălin Neamţu. S-a tuns după modelul original, este la cură de slăbire pentru a scăpa de vreo cinci kilograme şi acum se chinuie să poarte şi ochelari de vedere cu dioptrii mari, ca să fie cât mai veridic", a spus Toni Grecu.

Chiar din prima ediţie a emisiunii va începe şi un nou sezon al rubricii "Românii n-au talent". "Facem acest lucru ca să nu mai existe discriminare. De ce românii cu talent să aibă emisiune şi cei fără talent, nu? Concurenţii acestei ediţii inaugurale vor fi: Fuego, care va cânta în premieră emoţionantul cântec «Despodobeşte, mamă, bradul», un hingher din Giurgiu care va lătra şi un ţăran din Răsculata care va cânta varianta proprie a cântecului Sofie («Sofisticată, mă»), alături de Maximilian, deja celebrul interpret al acestui hit al momentului", spune Toni Grecu.

La SRC, Toni Grecu va avea şase asistente, "cele mai cool şi mai bune de pe piaţa TV indigenă, cu remarca obligatorie că Gina, Mimi, Francesca, Larisa, Ildiko şi Bianca sunt şi talentate, nu numai decorative".

Între timp, Toni Grecu aşteaptă cu interes premiera filmului "S-a furat mireasa", scris împreună cu Adrian Onciu, care va avea loc în această primăvară. "Sunt foarte curios cum va fi primit de public, mai ales că este primul scenariu de ficţiune 100% pe care l-am scris până în acest moment. Acum am în lucru un alt tip de scenariu, tot de film, dar nu lungmetraj, nu vorbesc mai mult despre asta, sper să avem ocazia într-un timp apropiat. Este alt tip de proiect, tot comedie de ficţiune, dar foarte diferit de ceea ce am făcut până acum", a spus Toni.

El spune că este preocupat în continuare de scenarii de comedie: "E un domeniu în care niciodată nu poţi să spui că ştii totul".

În ceea ce priveşte timpul său liber, Toni Grecu preferă să meargă la film, ziua, şi să stea pe internet, noaptea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici