Tony Poptămaş & Desperado, Răzvan Krivach şi Dragoş Chircu, la Cerbul de Aur

Tony Poptămaş & Desperado feat. Alexandra Ungureanu, Răzvan Krivach şi Dragoş Chircu au fost desemnaţi reprezentanţi ai României la Festivalul Internaţional Cerbul de Aur 2008, în urma unei selecţii finale ce a avut loc duminică seara, în emisiunea "Taverna estival", de la TVR.

170 afișări
Imaginea articolului Tony Poptămaş & Desperado, Răzvan Krivach şi Dragoş Chircu, la Cerbul de Aur

Tony Poptămaş & Desperado feat. Alexandra Ungureanu, la Cerbul de Aur (Imagine: www2.tvr.ro)

Aceştia au fost aleşi dintr-un total de şapte concurenţi, care i-a mai inclus pe Alin Văduva, Annamari Dancs, Florentina şi Provincialii.

Tony Poptămaş & Desperado feat. Alexandra Ungureanu, Răzvan Krivach şi Dragoş Chircu vor concura în cadrul Festivalului Internaţional Cerbul de Aur 2008, care se va desfăşura în perioada 3 - 8 septembrie la Braşov, alături de 27 de cântăreţi din străinătate.

Ultima ediţie a Festivalului Cerbul de Aur a avut loc în septembrie 2005. În 2006, TVR a anunţat că festivalul îşi va schimba locul de desfăşurare pentru "reinventarea brandului", pentru ca mai apoi să anuleze complet evenimentul, motivând lipsa unui buget aferent, Televiziunea Publică implicându-se în derularea mai multor proiecte de anvergură, precum "TVR 50" sau Eurovision Junior.

Alexandru Sassu, preşedintele-director general al SRTv, a anunţat încă din decembrie 2007 că, pentru Festivalul Cerbul de Aur, care în 2008 a împlinit 40 de ani de la debut, conducerea SRTv a decis să pregătească "ceva special".

Cerbul de Aur a avut parte de o istorie sincopată, fiind întrerupt în anul 1972 şi reluat abia după 20 de ani, în 1992.

Tony Poptămaş & Desperado feat. Alexandra Ungureanu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici