Top 10 mistere ale Bibliei

Există oare în cunoasterea umană vreun obiect, vreun loc sau o persoană despre care să se poată dezbate, acuza şi povesti mai mult decât despre Biblie? Cu siguranţă puţine lucruri din cultura omenească pot egala Scripturile când vine vorba despre istorie, legende şi controverse, potrivit www.descopera.ro.

1034 afișări
Imaginea articolului Top 10 mistere ale Bibliei

Top 10 mistere ale Bibliei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Biblia este un izvor de cunoaştere, este piatra de temelie a creştinătăţii şi cartea de căpătâi a peste un miliard de credincioşi din toată lumea. Dar, în acelaşi timp, traducerea sa din ebraică, aramaică şi greaca veche, limbajul incifrat, pasajele lipsă şi modul tainic în care este scrisă, înconjoară de mister o suită de subiecte şi episoade cu "atingere" divină. Zece dintre acestea se disting prin mistificarea ţesută în jurul lor.

Citeşte mai multe despre misterele Bibliei pe www.descopera.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici