Topul 10 al celebrităţilor care au devenit părinţi după vârsta de 50 de ani - GALERIE FOTO

Deşi normele culturale şi sociale susţin că vârsta de 50 de ani marchează începutul bătrâneţii, multe dintre celebrităţi au decis să devină părinţi după ce au trecut de această vârstă, informează PopEater.com.

63 afișări
Imaginea articolului Topul 10 al celebrităţilor care au devenit părinţi după vârsta de 50 de ani - GALERIE FOTO

Woody Allen şi Soon-Yi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În Topul 10 al celebrităţilor care au devenit părinţi după 50 de ani, realizat de PopEater.com, pe locul zece s-a clasat David Letterman, care avea 56 de ani atunci când s-a născut primul său fiu, Harry Joseph. Regretatul Tony Randall s-a clasat pe poziţia a noua, el având 78 de ani în momentul naşterii celui mai tânăr dintre copiii săi.

GALERIE FOTO

Pe locul al optulea s-a clasat Rod Stewart, al cărui fiu, Alastair Wallace Stewart, al şaptelea dintre copiii cântăreţului britanic, s-a născut când solistul avea 60 de ani.

Poziţia a şaptea este ocupată de Woody Allen, care, la vârsta de peste 70 de ani, a adoptat doi copii cu soţia sa, Soon-Yi, ea însăşi fiica adoptată de celebrul regizor american împreună cu fosta sa parteneră de viaţă, actriţa Mia Farrow.

Mick Jagger, care a avut un fiu la vârsta de 56 de ani, a ocupat a şasea poziţie din acest clasament.

Locul al cincilea este ocupat de actorul american Kevin Costner, care a iubit întotdeauna copiii. Cel mai tânăr dintre ei a venit pe lume în momentul în care starul american avea 54 de ani.

Michael Douglas s-a clasat pe poziţia a patra în acest clasament. Actorul american avea 56, respectiv 59 de ani când a devenit tatăl celor doi copii pe care îi are cu soţia lui, actriţa Catherine Zeta-Jones.

Regretatul tenor italian Luciano Pavarotti a avut un copil la vârsta de 71 de ani şi ocupă treapta a treia a acestui clasament.

Modelul Cheryl Tiegs, supranumită Twiggy, a născut gemeni la vârsta de 52 de ani şi a s-a clasat pe locul al doilea în top.

Prima poziţie a fost ocupată de Paul McCartney, a cărui fiică, Beatrice Milly, s-a născut când muzicianul britanic avea 61 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici