Trupa Garbage a lansat un nou single, "Blood for Poppies" - VIDEO

Garbage a lansat un nou single, "Blood for Poppies", care va face parte de pe următorul album al formaţiei, ce poartă titlul "Not Your Kind Of People" şi va fi lansat pe 14 mai, informează Emagic, organizatorii B'estfest (6 - 8 iulie), festivalul la care trupa va participa anul acesta.

76 afișări
Imaginea articolului Trupa Garbage a lansat un nou single, "Blood for Poppies" - VIDEO

Trupa Garbage a lansat un nou single, "Blood for Poppies" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Albumul "Not Your Kind Of People" este primul material semnat Garbage după aproape şapte ani de pauză, urmându-i lui "Bleed Like Me" (2005).

Piesa "Blood for Poppies" poate fi descărcată gratuit de pe site-ul trupei, www.garbage.com, urmând să fie lansată în perioada următoare atât în format digital, cât şi pe vinyl, într-o ediţie de colecţie. Vor fi editate doar 2.500 de exemplare, urmând să fie distribuite în magazine independente din toata lumea.

"Piesa a fost inspirată dintr-un articol pe care l-am citit în Los Angeles Times, despre traficul de opium. Ar trebui «simţită» ca un vis abstract, nu trebuie luată însă literal: este o piesă despre dezorientare şi deziluzie, despre încercarea de a rămâne lucid în faţa nebuniei", a declarat Shirley Manson despre noul single.

Garbage este o trupă americană de rock alternativ care a lansat o serie de single-uri de succes, printre care "Stupid Girl" şi "Only Happy When It Rains", în anii 1995 şi 1996. Albumul de debut al formaţiei "Garbage" s-a vândut în 4 milioane de exemplare şi a fost recompensat cu dublu disc de platină în Marea Britanie, SUA şi Australia. Garbage a câştigat trofeul pentru cel mai bun debut la MTV Europe Music Awards în 1996. Albumele trupei s-au vândut până în prezent în peste 17 milioane de exemplare.

Garbage va cânta la B'estfest Summer Camp 2012 alături de nume precum Pulp, Caro Emerald, Selah Sue, Modestep, Andy C, Obituary, Stanton Warriors, Dope D.O.D, Kreator, Moonspell, Skindred, Tristania şi Meshuggah.

Programul festivalului, care va avea loc B'estfest Park, pe malul lacului Pasărea din Tunari, va fi completat cu noi nume în perioada următoare, mai multe informaţii despre ediţia din 2012 a B'estfest Summer Camp fiind disponibile atât pe site-ul oficial, www.bestfest.ro, cât şi pe conturile de Facebook şi Twitter ale evenimentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici