Trupa Holograf a primit un nou Disc de Aur

Trupa Holograf a primit un nou Disc de Aur, la sfârşitul săptămânii trecute, în ultima ediţie a emisiunii "Happy Hour" de la Pro TV, distincţie ce i-a fost decernată formaţiei de casa de discuri MediaPro Music, pentru vânzările albumului "Primăvara începe cu tine".

18 afișări
Imaginea articolului Trupa Holograf a primit un nou Disc de Aur

Trupa Holograf a primit un nou Disc de Aur

"Primăvara începe cu tine", un material discografic de colecţie, conţine 15 dintre cele mai frumoase balade interpretate de Holograf încă de la lansarea trupei, plus o piesa nouă, care dă titlul albumului.

"«Primăvara începe cu tine» este un album gândit ca o deschidere, ca un nou început în activitatea trupei Holograf. Cu piesa nouă şi cu o colecţie dintre cele mai frumoase cântece ale grupului, albumul face o punte între nou şi vechi, subliniază ce e important în trecut şi semnaleaza noul ce urmează să vină", indică cei cinci membri ai trupei.

Albumul conţine piese precum "Fără ea", "N-am ştiut", "Vine o zi", "Să nu-mi iei niciodată dragostea", "Dincolo de nori" şi "Şi dragostea mea", în total 16 piese, cu o durată de 70 de minute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici