Trupa Kings of Leon recrutează fani cu defecte fizice pentru noul clip

Formaţia Kings of Leon recrutează fani cu cicatrice, pielea pătată şi alte defecte fizice, pentru a juca în noul lor videoclip, realizat pentru melodia "Radioactive", informează nme.com.

31 afișări
Imaginea articolului Trupa Kings of Leon recrutează fani cu defecte fizice pentru noul clip

Trupa Kings of Leon recrutează fani cu defecte fizice pentru noul clip (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Membrii trupei, care au creat vâlvă pe internet cu ultimul lor videoclip, "Radioactive", le-au cerut fanilor să participe la două zile de filmări, începând de vineri, într-un bar din New England.

Potrivit anunţului oficial, postat pe newyork.craigslist.com, muzicienii căutau persoane cu cicatrice, pielea pătată şi alte defecte fizice.

Fanii au primit câte 300 de dolari pe zi pentru "privilegiul" de a-şi prezenta defectele fizice.

Trupa Kings of Leon se pregăteşte pentru Festivalul Isle Of Wight de anul viitor, unde va concerta alături de Kasabian şi Foo Fighters.

"Radioactive" este primul single extras de pe noul album al grupului, "Come Around Sundown", care a fost lansat în octombrie.

Kings Of Leon este o trupă americană din Nashville, Tennessee, formată din trei fraţi - Caleb Followill (vocal principal/ chitară), Nathan Followill (percuţie/ backing vocals), Jared Followill (chitară bas/ sintetizator) -, alături de vărul lor primar, Matthew Followill (chitară/ backing vocals).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici