Tyra Banks va renunţa la emisiunea care îi poartă numele

Fostul fotomodel Tyra Banks a anunţa că va renunţa la emisiunea care îi poartă numele după al cincilea sezon.

17 afișări
Imaginea articolului Tyra Banks va renunţa la emisiunea care îi poartă numele

Tyra Banks va renunţa la emisiunea care îi poartă numele (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fostul fotomodel în vârstă de 36 de ani a anunţat că va continua colaborarea pentru reality-show-ul "America's Next Top Model" dar nu va mai prezenta "The Tyra Show".

Anunţul a fost făcut pe site-ul emisiunii. Banks a mulţumit telespectatorilor pentru susţinerea lor. "Fără voi niciodată nu ar fi existat acest show", a spus ea, anunţând şi că în prezent lucrează la câteva proiecte noi printre care şi lansarea casei de producţie Bankable Studios.

Ea a negat că decizia de a opri show-ul ar fi fost determinată de audienţa redusă.

Starul a adus un omagiu prezentatoarei Oprah Winfrey, care a anunţat că la rândul său va înceta show-ul care i-a adus celebritatea şi care a ajutat-o pe Banks să debuteze în televiziune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici