Un avion a rămas blocat sub un pod, pe o autostradă. Video viral

  • Un avion aparţinând unei companii aeriene indiene a rămas blocat sub un pod.
  • Filmarea video cu aeronava a fost postată pe Twitter, duminică noaptea.
  • Compania aeriană care deţinea avionul a făcut o declaraţie oficială.
19044 afișări
Imaginea articolului Un avion a rămas blocat sub un pod, pe o autostradă. Video viral

Sursa foto: The Indian Express

Deşi de obicei avioanele zboară peste poduri, o aeronavă indiană a fost filmată sub un pod. Avionul aparţinea, până de curând, companiei Air India şi a rămas blocat sub un pod din oraşul Delhi. 
 
Internauţii s-au amuzat pe seama filmuleţului postat de către un jurnalist indian pe Twitter, aşa că Air India a emis o declaraţie oficială, prin care explică ce s-a întâmplat. 
 
Concret, aeronava a fost vândută şi era transportată de către noul proprietar, fără să se ştie însă de ce acesta a decis să o transporte pe sub pod, vizibil mai scund decât aeronava.
 
„Este vorba despre un avion care a fost scos din registru şi vândut, posibil pentru a ajunge la fier vechi. A fost transportat noaptea trecută de către persoana care l-a achiziţionat. Air India nu este responsabilă pentru ce s-a întâmplat ulterior cu aeronava”, spune compania aeriană. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici