Un bărbat a fost arestat după ce a încercat să „facă o supă” din rămăşiţele unui schelet pe care l-a dezgropat | FOTO

Potrivit unor surse, un bărbat acuzat că ar fi avut asupra sa rămăşiţele unui schelet a fost arestat după ce ar fi încercat să fiarbă oasele şi să bea apa, transmite The Chronicle Herald.

1511 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a fost arestat după ce a încercat să „facă o supă” din rămăşiţele unui schelet pe care l-a dezgropat | FOTO

Un bărbat a încercat să „facă o supă” din rămăşiţele unui schelet dezgropat

Lucas Dawe, în vârstă de 20 de ani şi locuitor al oraşului Conception Bay South, Canada, şi-a făcut apariţia în instanţă, judecătorul amânând procesul pentru a-i acorda timp lui Dawe să-şi găsească un avocat.

Dawe, care a fost escortat de poliţişti în sala de tribunal, acesta având capul acoperit, a fost de acord să rămână în custodia poliţiei până la reluarea procesului.

Sursa FOTO: Twitter

Detaliile acuzaţiilor aduse împotriva bărbatului nu au fost prezentate încă, dar documentele sugerează că acesta este acuzat de posesia unui schelet furat din cimitirul „All Saints” la data de 5 aprilie 2019, precum şi de profanare de morminte. De asemenea, Dawe este acuzat de încălcarea unui ordin judecătoresc.

Publicaţia The Telegram susţine că rămăşiţele provin de la un cimitir anglican şi aparţin unei persoane decedate cu mult timp în urmă, mai precis 100 de ani. Conform unor surse, Dawe a fost arestat după ce a fost văzut de o altă persoană în timp ce „lingea oasele”.

Departamentul de poliţie, în colaborare cu medicul legist, a determinat că scheletul este destul de „vechi” şi nu are legătură cu vreun caz recent de persoană dispărută. În plus, poliţiştii susţin că Dawe nu prezintă risc pentru public, relatează The Chronicle Herald.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici