Un bărbat a fost reţinut pentru hărţuirea Serenei Williams

Un bărbat acuzat că o hărţuieşte pe jucătoarea de tenis Serena Williams a fost reţinut de poliţie în timp ce încerca să intre în cartierul unde locuieşte sportiva americană.

133 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a fost reţinut pentru hărţuirea Serenei Williams

Un bărbat a fost reţinut pentru hărţuirea Serenei Williams (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Poliţia din Palm Beach Gardens a indicat că bărbatul în vârstă de 40 de ani, Patenema Ouedraogo, a declarat că dorea să intre în casa jucătoarei, luni seară, "deoarece o iubeşte" şi pentru că ştie că sentimentele "sunt reciproce".

Potrivit raportului poliţiei, avocatul Serenei Williams, Malcolm Cunningham, a obţinut un ordin de restricţie pentru Ouedraogo, care este recidivist, pentru ca acesta să nu se apropie de Williams, după ce, în octombrie 2010, a urmărit-o pe sportivă la o întâlnire pe care a avut-o cu agentul ei în Los Angeles.

Fosta număr unu mondial nu a mai disputat niciun meci la nivel înalt de la victoria în finala de la Wimbledon de anul trecut. Sportiva a suferit ulterior două intervenţii chirurgicale la picior, după ce s-a tăiat în cioburi, într-un restaurant, iar în februarie 2011 a suferit un embolism pulmonar, fiind internată de urgenţă la Los Angeles.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici