Un bărbat din Toronto aleargă 242 de maratoane într-un an

Un bărbat din Toronto care a alergat anul trecut 242 de maratoane - fără traseu prestabilit - ar putea să fi doborât un record mondial.

267 afișări
Imaginea articolului Un bărbat din Toronto aleargă 242 de maratoane într-un an

Sursa foto: benpobjoy.com

Ben Pobjoy, care şi-a numit proiectul "Marathon Earth Challenge", a călătorit prin America de Nord, America de Sud, Europa, Africa şi Asia, alergând 26,2 mile în fiecare locaţie.

A ajuns să alerge în total 242 de maratoane singur în 2023, în încercarea de a doborî recordul mondial Guinness pentru cele mai multe maratoane încheiate într-un an.

Recordul este deţinut în prezent de americanul Larry Macon, care a alergat 239 de maratoane în 2012.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici